Slapp hud under hakan

Lider du av kalkonhals?

Många män och kvinnor får med åren lite extra löshud under hakan. I dom flesta fall orsakas detta av en viktökning men ibland kan även en snabb vikt nedgång ge extra lös hud under hakan. Att drabbas av dubbelhaka kan vara kämpigt men det är faktiskt väldigt vanligt när man blir äldre. När vi åldras blir huden inte lika fast som den var tidigare och huden är inte lika elastisk som när vi vara yngre. Många tror att det bara går att få bort en dubbelhaka med operation men det finns faktiskt både övningar och produkter som kan reducera lös hud under hakan utan ingrepp. Här kan du läsa mer om hur du kan ta bort kalkonhals

Övningar mot kalkonhals

Med enkla ansiktsövningar kan du träna musklerna i ansiktet att strama åt och lyfta huden runt haka och dekolletage. Kika på filmen så ser du flera enkla övningar som kan lyfta och strama åt huden.

Kräm kan  strama åt huden

Kombinerar du dessa övningar med en åtstramande kräm så kommer du att på ett par månader se stora förändringar, men du måste genomföra övningarna åtminstone  3 ggr i veckan. Det finns även ansiktsmasker som kan hjälpa till att föryngra och lyfta huden. Har du ökat mycket i vikt så kan det vara bra att komma igång med någon form av träning. Tycker du att träning är trist så kan du bara försöka att börja med ett par promenader ett par gången i veckan. Ta trapporna istället för hissen. Dessa nya enkla förändringar kommer att ge dig mer energi och du kommer att gå ner i vikt. Vänta inte börja din förändring nu. Små dagliga förändringar gör stor skillnad i längden.

Ät nyttigt

Försök även att förändra din kost. Minska på kött och ät mer grönsaker och drick mer vatten. Försök att dricka ca 2 liter vatten per dag. Vatten hjälper huden att bli slätare och kan även ge den mer lyster. Hoppas att dessa tips hjälper dig att reducera din kalkonhals. Du kan förändras men du får räkna med att det tar minst 3 månader. Men till  hösten  2022 kommer du se en positiv förändring! klickar du på länken i denna artikel så kommer du till dubbelhaka.nu och där kan du läsa om en bra prisvärd kräm för att ta bort dubbelhakan. Du bör räkna med att behandla hakan i ca 3 månader innan dina önskade resultat  visar sig på hakan. Kombinera yoga övningar för ansiktet och pröva någon kräm för att minska dina rynkor och du kommer att se en förändring. Det finns äve speciella serum som hjälper till att strama åt huden under hak partiet.